Plus spaaractie

Plus spaaractie

Spaar voor leuke kortingen bij Femme Fashion in Maasbracht!

In het centrum van Maasbracht – aan de Molenweg – is de inmiddels in verre omstreken bekende damesmodezaak Femme Fashion gevestigd. Femme Fashion staat voor kleding van een hoge kwaliteit met draagcomfort in een goede prijs/kwaliteit verhouding.  Het begon 30 jaar geleden, toen Els Paal besloot om een damesmodezaak te starten. In die 30 jaar heeft de Maasbrachtse modezaak een brede en tevreden klantenkring opgebouwd. Dat is niet vreemd, aangezien de bezoeker bij Femme Fashion een keuze kan maken uit een telkens wisselend en rijkelijk gevarieerd aanbod aan dameskleding en sieraden in alle prijsklassen. Wekelijks wordt de collectie aangevuld met de nieuwste trends. Alle collecties worden altijd samengesteld met oog voor detail en zijn bestemd voor vrouwen van alle leeftijden. De collectie is een totaalcollectie, dit wil zeggen dat er voor iedereen iets te vinden is, casual/sportief of een elegante,vrouwelijke outfit.

Voor komend seizoen zijn alle belangrijke kleuren en thema’s weer vertegenwoordigd, en dat ook nog eens in de maten van 34 t/m 46. De uitgebreide collectie accessoires maken het geheel compleet. Een collectie met veel oog voor detail die het zeker waard is om te bekijken en passen. We hebben een groot merken aanbod, waaronder kleding van Juffrouw Jansen, HV Polo, Mac Jeans, Vila, LTB Jeans, Il’ Dolce en Pieces.

Het team van Femme Fashion helpt u graag bij het vinden van mooie kledingstukken om de garderobe weer helemaal up to date te maken zodat men bij elke gelegenheid weer origineel voor de dag komt. Mode, sieraden en accessoires voor elke modebewuste vrouw. Men kan bij Femme Fashion op een ontspannen manier lekker shoppen, en voor een goed advies kan men terecht bij het vriendelijke en zeer deskundige team. Met goed gecombineerde kleding kan men uw goede kanten accentueren en de minder goede maskeren! Door de juiste keuzes te maken in styling en kleur, zorgt het verkoopteam ervoor dat u kunt stralen

Over de spaaractie is eigenaresse Els duidelijk: ‘’ Men kan zo op een leuke manier sparen voor hoge kortingen en men heeft een vrije keus waarvoor men deze korting gebruikt’’.

Wacht dus niet langer en spaar mee!

Hoe werkt het sparen van PLUSpunten:

  • U koopt 1 PLUSpunt (voor 2 cent) bij elke euro aan boodschappen*.
  • Met 200 PLUSpunten is uw spaarkaart vol (kosten € 4,-).
  • Lever uw volle spaarkaart in en ontvang € 6,- contant.
  • Zo plakt – en pakt – u dus snel en gemakkelijk € 2,- winst per spaarkaart. Dit is 50% winst per spaarkaart!

U kunt uw volle spaarkaart bij elke PLUS Supermarkt inleveren t.w.v. € 4,- en krijgt in ruil daarvoor een waardecheque van € 8,- om te besteden bij Femme Fashion.

Dus dubbel redement voor uw gespaarde zegels!